Η λίστα ιστολογίων μου

7/5/18

To allazorevma.gr προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ΡΑΕ έναντι ενός (1) ευρώ συν ΦΠΑ

O κύριος Αθανάσιος Γκίκας, Διευθύνων Σύμβουλος της Clarus Εταιρείας Ενεργειακών Υπηρεσιών και διαχειριστής της ιστοσελίδας allazorevma.gr, απέστειλε την ακόλουθη ανοικτή επιστολή στην Διοίκηση της ΡΑΕ (Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας):

Κύριοι,

Σύμφωνα με δημοσιογραφικά δημοσιεύματα, η ΡΑΕ προτίθεται να αναπτύξει εργαλείο σύγκρισης τιμών για την αγορά ηλεκτρισμού (Energypress 7/5/2018).  Σας συγχαίρουμε για την πρωτοβουλία αυτή που κρίνουμε ότι είναι απόλυτα αναγκαία για την ομαλή λειτουργία της λιανικής αγοράς ηλεκτρισμού. 

Επειδή, όπως γνωρίζετε ήδη από τον Οκτώβριο του 2015, η Clarus ESCo  έχει αναπτύξει με ίδιους πόρους ένα ανάλογο εργαλείο, το οποίο έχουν ήδη χρησιμοποιήσει σχεδόν 300,000 καταναλωτές από τους οποίους αρκετές χιλιάδες έχουν ήδη αλλάξει πάροχο μέσω αυτής, έχουμε αποκτήσει σημαντική σχετική εμπειρία και τεχνογνωσία.

Θεωρούμε συνεπώς στοιχειώδη κοινωνική υποχρέωση μας να διαθέσουμε την τεχνογνωσία και εμπειρία μας στην ΡΑΕ για να εξοικονομηθεί χρόνος και χρήμα. Με την παρούσα, σας διαθέτουμε τις υπηρεσίες μας για την ανάπτυξη του εργαλείου σύγκρισης τιμών έναντι του τιμήματος του ενός (1) ευρώ συν ΦΠΑ.

Στην διάθεσή σας για την άμεση υλοποίηση της πρότασης.

Με εκτίμηση

Αθανάσιος Γκίκας
Διευθύνων Σύμβουλος
Clarus Εταιρεία Παροχής Ενεργειακών Υπηρεσιών



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου