Η λίστα ιστολογίων μου

15/2/23

Μόνο Στο allazorevma.gr η Αξιόπιστη Σύγκριση Τιμών Ρεύματος

Έχουν παρουσιαστεί πρόσφατα στο Διαδίκτυο προχειροφτιαγμένες ιστοσελίδες που υπόσχονται σύγκριση τιμών ρεύματος. Στην πραγματικότητα δεν κάνουν καμία σύγκριση. Αποσπούν τον αριθμό τηλεφώνου του ανύποπτου καταναλωτή και αποκτούν έτσι το δικαίωμα να τον ενοχλήσουν στο τηλέφωνο - όπου και του πλασάρουν το προϊόν που προωθούν. Έχουν κάνει ήδη την σύγκριση οι ίδιοι. Το αποτέλεσμα είναι προδιαγεγραμμένο.   

Σε αντίθεση με αυτές τις περιθωριακού χαρακτήρα τακτικές marketing, το allazorevma.gr, η πρώτη ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα, που υποστηρίζει τους καταναλωτές από το 2015, ακολουθώντας τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές, παρέχει τις υπηρεσίες του με ανεξαρτησία, αντικειμενικότητα και αξιοπιστία.  Αυτό σημαίνει μεταξύ άλλων:

  • Δημοσιοποιεί τα ονόματα (και τις φωτογραφίες!) των ιδιοκτητών και διαχειριστών του δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε τυχόν ενδιαφερόμενο να ελέγξει το ότι δεν υπάρχει καμία σχέση ιδιοκτησίας με Παρόχους.
  • Αναφέρει εμφανώς τους Παρόχους με τους οποίους έχει άμεση ή έμμεση εμπορική συνεργασία. Περιλαμβάνει όμως στην τιμοληψία όλους τους ενεργούς παρόχους ανεξάρτητα με το αν έχει μαζί τους εμπορική συνεργασία βασιζόμενο στους δημόσια διαθέσιμους τιμοκαταλόγους τους.
  • Παρουσιάζει τα αποτελέσματα της σύγκρισης και εξηγεί την μεθοδολογία που χρησιμοποίησε για να τα υπολογίσει. Επιπρόσθετα, δίνει την δυνατότητα στους χρήστες του να υποδείξουν σφάλματα στον υπολογισμό ώστε να εξασφαλισθεί καλύτερα η αξιοπιστία τους.
  • Δημοσιοποιεί στην ιστοσελίδα τις πηγές χρηματοδότησης της λειτουργίας του. Φροντίζει - και μπορεί να το αποδείξει αν ζητηθεί - ότι μέχρι τώρα στην διάρκεια της λειτουργίας του κανένας Πάροχος δεν ευθύνεται μόνος του για σημαντικό μέρος των εσόδων του.
  • Ειδικότερα όσον αφορά τα διαφημιστικά έσοδα, δεν υπάρχει καταχώρηση παρά μόνο στην πρώτη σελίδα και στο ηλεκτρονικό μήνυμα που αποστέλλεται δυο φορές την εβδομάδα, κατάλληλα σεσημασμένο ως διαφημιστική καταχώρηση.

Το allazorevma.gr είναι, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, το μόνο αξιόπιστο εργαλείο που έχει στην διάθεσή του ο Έλληνας καταναλωτής για να επιλέξει τον Πάροχο του ρεύματος και αερίου. Αυτή είναι η αλήθεια και προκαλούμε οποιονδήποτε να το αμφισβητήσει. Εξηγώντας πως οποιοδήποτε άλλο εργαλείο, καλύπτει τις ελάχιστες προϋποθέσεις που προαναφέρθηκαν ώστε να συμμορφώνεται προς την ισχύουσα νομοθεσία. Δεν είναι ανάγκη να πιστέψει εμάς. Προτείνουμε να απευθυνθεί στην Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου