Η λίστα ιστολογίων μου

18/6/20

Ένα Λογαριασμό με Πιστωτική Ρήτρα! Για Να τον Κάνουμε Εικόνισμα

Ζητήσαμε πριν ένα μήνα περίπου από τους χρήστες μας να μας στείλουν λογαριασμούς ρεύματος που εκδόθηκαν μετά τον Απρίλιο και στους οποίους οι πάροχοι πίστωσαν ρήτρα οριακής τιμής συστήματος. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε λάβει ούτε ένα τέτοιο λογαριασμό. Αντίθετα, λάβαμε λογαριασμούς με χρεωστική ρήτρα - εκδόσεως Μαΐου 2020!

Συνεπώς δεν είμαστε σε θέση, όπως είχαμε υποσχεθεί, να διαφημίσουμε δωρεάν τον πάροχο ή τους παρόχους που τίμησαν τις συμφωνίες τους με τους πελάτες τους - γιατί δεν υπάρχουν από ότι φαίνεται τέτοιοι πάροχοι. Ορισμένοι από τους φίλους μας απευθύνθηκαν στους παρόχους τους με το σχετικό ερώτημα. Οι απαντήσεις ήταν από ανεπαρκείς έως προσβλητικές της νοημοσύνης τους. 

Η μέση οριακή τιμή συστήματος από την 1η Απριλίου μέχρι σήμερα βρίσκεται στα επίπεδο των 32 ευρώ. Τα δεδομένα του ΑΔΜΗΕ για τους λογαριασμούς προσαυξήσεων είναι δημοσιευμένα για την περίοδο μέχρι 30 Απριλίου. Παρ΄όλο που οι περισσότεροι πάροχοι μετατόπισαν τα γκολπόστ και μείωσαν το κάτω όριο των ζωνών τους - χωρίς να ενημερώσουν τους πελάτες τους - οι όροι στις συμβάσεις ορισμένων εξακολουθούν να τους υποχρεώνουν να πιστώσουν έστω και μικρά ποσά ρητρών οριακής τιμής συστήματος. Φαίνεται ότι δεν το κάνουν.

Η πρόσκλησή μας προς τους χρήστες μας πάντως παραμένει ενεργή. Στείλτε μας ένα λογαριασμό με πιστωτική ρήτρα - θα τον κάνουμε εικόνισμα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου