Η λίστα ιστολογίων μου

28/6/16

Αλλάξτε Ρεύμα Πριν ... Σας Αλλάξουν

Με δυσκολίες εξελίσσεται η προσπάθεια του allazorevma.gr, της πρώτης ιστοσελίδας σύγκρισης τιμών στην Ελλάδα να πείσει τους καταναλωτές ρεύματος να αλλάξουν προμηθευτή.  Αυτό γιατί η διοίκηση της ΔΕΗ επιμένει στο σχέδιο της να τους .... διώξει ή ίδια. Θα τους "διώξει" πουλώντας τους σε ανταγωνιστές της!

Η σκληρόκαρδη αυτή κίνηση αποτελεί καινοτομία στις αγορές του ανεπτυγμένου κόσμου. Αυτό όμως λίγο ενδιαφέρει τους "υπό μετακίνηση" πελάτες οι οποίοι θα λάβουν ξαφνικά ειδοποίηση ότι "από σήμερα σας εκπροσωπεί ως καταναλωτή ρεύματος η Νέο Ρεύμα ΑΕ". Γιατί προφανώς η ΔΕΗ προχωρά στο μέτρο αυτό έχοντας στόχο την είσπραξη χρημάτων και όχι το συμφέρον των καταναλωτών της. Τι πρέπει να λοιπόν κάνουν οι απόκληροι αυτοί πελάτες;

Δεν γνωρίζουμε τις διαδικασίες που θα έχουν δικαίωμα να ακολουθήσουν για να εναντιωθούν στην υποχρεωτική αυτή αλλαγή προμηθευτή. Γνωρίζουμε όμως ότι θα έχουν μια ευκαιρία: Να αλλάξουν με δική τους πρωτοβουλία Προμηθευτή. Επειδή υπάρχει μια πιθανότητα περίπου ένας στους δέκα να βρεθεί υπό μετακίνηση, προτείνουμε σε όσους δεν αρέσει να "συμμορφώνονται στις υποδείξεις" να αλλάξουν προμηθευτή πριν προλάβει η ΔΕΗ να τους αλλάξει αυτή. Το allazorevma.gr λοιπόν συμβουλεύει: Αδράξτε την πρωτοβουλία - φύγετε πριν σας διώξουν. Φύγετε όποτε εσείς θέλετε και  όχι όποτε αυτοί θέλουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου