Η λίστα ιστολογίων μου

29/11/17

Γιατί το allazorevma.gr Επιστρέφει Χρήματα στους Χρήστες του;

Πολλοί χρήστες μας έχουν παρατηρήσει ότι ο πιο συνηθισμένος τρόπος που χρησιμοποιούμε για να τους παρακινήσουμε να αλλάξουν πάροχο μέσω της σελίδας μας είναι η επιστροφή μικρών  χρηματικών ποσών - 10 ευρώ συνήθως. Αξίζει να προσπαθήσουμε να εξηγήσουμε την λογική μας. Γιατί προτιμούμε αυτή την μέθοδο προώθησης;

Ο πρώτος λόγος είναι ότι ....μας περισσεύουν. Η ιστοσελίδα μας είναι ο φθηνότερος τρόπος να εξυπηρετήσουμε όλους τους καταναλωτές σε όλη την χώρα. Δεν έχουμε καταστήματα, δεν έχουμε τηλε-πωλητές, δεν στέλνουμε νεαρά παιδιά από πόρτα σε πόρτα. Απλώς ενημερώνουμε και εμπλουτίζουμε την σελίδα μας και απαντούμε στους χρήστες μας μόνο όταν αυτοί το θελήσουν. 

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι δεν έχουμε πεισθεί για τη αποτελεσματικότητα των δαπανών σε αυτό που αποκαλείται ψηφιακό marketing (Google, Facebook  και τα λοιπά). Πόσο μάλλον των συμβατικών μέσων - τηλεοράσεων, ραδιοφώνων και των συναφών - δεδομένου μάλιστα ότι αυτούς πρέπει να τους πληρώσεις πριν πάρεις αποτελέσματα. "Τα μισά λεφτά της διαφήμισης είναι χαμένα" είχε πεί ένας μεγάλος Αμερικανός επιχειρηματίας - "απλώς δεν ξέρω ποια μισά".

Εμείς επιλέγουμε να τα δίνουμε όλα σε σας τους χρήστες μας και το μόνο που σας ζητάμε είναι να το πείτε και σε άλλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου