Η λίστα ιστολογίων μου

4/12/18

Δεν Έχετε Αλλάξει Ακόμα Ρεύμα; Το allazorevma.gr σας Συμβουλεύει

Μην  ανησυχείτε δεν είναι (ακόμα) κάτι σοβαρό. Είστε ένας από την συντριπτική πλειοψηφία των έξη εκατομμυρίων (οικιακών και μικρών εμπορικών) καταναλωτών που δεν έχουν αλλάξει ακόμα πάροχο ρεύματος, παρ'όλο που εδώ και δυο-τρία χρόνια έχετε επιλογή ανάμεσα σε 15 εναλλακτικούς παρόχους. Ορισμένοι από σας όμως έχετε αρκετά σοβαρό λόγο να δράσετε άμεσα. Το allazorevma.gr  σας συμβουλεύει:
  • Αν καταναλώνετε συστηματικά περισσότερες από 2,000 κιλοβατώρες το τετράμηνο. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απολαύσετε εξοικονόμηση της τάξεως εκατοντάδων ευρώ τον χρόνο γιατί η ΔΕΗ μόλις ξεπεράσετε τις 2,000 κιλοβατώρες σας χρεώνει ΟΛΗ την κατανάλωση (από την πρώτη κιλοβατώρα) με μεγαλύτερη τιμή. Προσοχή βέβαια να μην πέσετε στους (λίγους) εναλλακτικούς προμηθευτές που διατηρούν αυτή την κακή συνήθεια της ΔΕΗ. Να σημειώσουμε επιπρόσθετα ότι τα τιμολόγια των εναλλακτικών με πάγιο και χαμηλή τιμή κιλοβατώρας είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικά για μεγάλες καταναλώσεις. 
  • Αν είστε ήδη καταναλωτής φυσικού αερίου (ένας από τους 600,000 τυχερούς και σοφούς καταναλωτές). Είστε οι άνθρωποι της στιγμής, γιατί ο πάροχός σας αερίου θέλει να σας πουλήσει και ρεύμα και ο πάροχός σας ρεύματος (πιθανότατα) θέλει να σας πουλήσει αέριο. Αυτό σημαίνει ότι και οι δύο είναι σε φάση να χτίσουν το πελατολόγιο τους στη συγγενή αγορά - συνεπώς σε διάθεση μεγάλης γενναιοδωρίας.
  • Αν είστε μεγάλος καταναλωτής Χαμηλής Τάσης με τιμολόγιο Γ22. Το allazorevma.gr σας έχει με συνέπεια διαμηνύσει και εξακολουθεί να διαμηνύει με όση φωνή διαθέτει ότι αν δεν έχετε αλλάξει πάροχο μέχρι τώρα πρέπει να αλλάξετε δουλειά (ή επάγγελμα). Η δομή των τιμολογίων της ΔΕΗ (με την  χρέωση ισχύος) κάνει συνήθως την σύγκριση με τιμολόγιο εναλλακτικού καταλυτική. 
Αλλά ακόμα και αν δεν ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες, δεν είναι κακό, χρησιμοποιώντας ως εργαλείο το allazorevma.gr, να αρχίσετε να εξοικειώνεστε με τη  αγορά ρεύματος και φυσικού αερίου. Μην ξεχνάτε ότι η ελληνική κυβέρνηση, με προτροπή των Θεσμών, έχει στόχο να σας πείσει (τουλάχιστον τους μισούς από σας δηλαδή τρία εκατομμύρια) να φύγετε από την ΔΕΗ μέχρι το 2020. Η καλύτερη εξοικείωση αποκτάται αν αλλάξετε μια φορά σε ένα από τα απλούστερα και πιο ευέλικτα τιμολόγια της αγοράς. Η διαδικασία είναι απλή και γρήγορη και όχι μόνο δεν κοστίζει τίποτε, αλλά οι Πάροχοι και το allazorevma.gr συνήθως σας επιβραβεύουν για την αλλαγή. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου