Η λίστα ιστολογίων μου

4/4/19

Το allazorevma.gr Έχει Πρόσωπο και Όνομα!

Η πρώτη ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ρεύματος στην Ελλάδα, λειτουργεί από το 2015 (και εμπορικά από τον Μάρτιο του 2016) και έχει χρησιμοποιηθεί ήδη από 400 χιλιάδες καταναλωτές ("μοναδικούς χρήστες" στην ορολογία τoυ Διαδικτύου) για να συγκρίνουν τιμές και να επιλέξουν τον πάροχό τους. Το allazorevma.gr δεν είναι μόνο ένα απρόσωπο "ντοτ.κομ" που ανήκει σε μια ανώνυμη εταιρεία.

Έχει πρόσωπο (αυτό που φαίνεται στην διπλανή φωτογραφία να τερματίζει ταλαιπωρημένο τον Κλασσικό Μαραθώνιο) και όνομα: To όνομα είναι Θανάσης Γκίκας. Πρώην στέλεχος της ΔΕΗ (τον περασμένο αιώνα) και οραματιστής της "έξυπνης ενέργειας" από την δεκαετία του ΄80.

Ο Θανάσης Γκίκας είναι ο δημιουργός του allazorevma.gr και ο υπεύθυνος για την διαχείρισή του. Αυτό σημαίνει ότι είναι προσωπικά υπόλογος για την τήρηση των θεμελιωδών αρχών της ιστοσελίδας: Την Ανεξαρτησία, την Αντικειμενικότητα και την Αξιοπιστία.  Αρχές που είναι και ο λόγος ύπαρξης της σελίδας ως επιχειρηματικής οντότητας του ιδιωτικού (κερδοσκοπικού) τομέα της οικονομίας.

Το allazorevma.gr (και ακόμα περισσότερο ο Θανάσης Γκίκας!) κάνει λάθη. Ο διαχειριστής του όμως είναι προσωπικά υπεύθυνος για τις πληροφορίες που παρέχονται στους χρήστες της σελίδας (και τα τυχόν λάθη!) και για την προστασία (σαν τα μάτια του) των προσωπικών στοιχείων που του εμπιστεύονται εάν και όταν το θελήσουν.

Οι χρήστες μας λοιπόν τώρα ξέρουν ποιος φταίει αν κάτι δεν πάει καλά με το allazorevma.gr. Αυτό το θέμα μπορεί να θεωρηθεί λήξαν. Το ποιός φταίει για όλα τ' άλλα το έχει διερευνήσει ο ποιητής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου