Η λίστα ιστολογίων μου

9/6/21

Η Watt+Volt Καινοτομεί και το allazorevma.gr Επιδοκιμάζει

Η Watt+Volt με το νέο της προϊόν "Zero" καινοτομεί παρουσιάζοντας ένα τιμολόγιο που είναι έντιμο και διαφανές. Έντιμο γιατί διαχωρίζει το κόστος της κιλοβατώρας που πληρώνει η ίδια για να αγοράσει το ρεύμα στη χονδρική από αυτό που εισπράττει για τις υπηρεσίες της στον πελάτη. Διαφανές γιατί ο καταναλωτής μπορεί να επαληθεύσει τα νούμερα πολύ πιο εύκολα από αυτά των διάφορων κακόφημων ρητρών. 

Ο τρόπος αυτός παρουσίασης του τιμολογίου είναι καινοτομικός όχι μόνο για την ελληνική αγορά αλλά και διεθνώς από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε. Είναι η απάντηση της Watt+Volt στην πλήρη σύγχυση που επικρατεί στην ελληνική αγορά με την χρήση ρητρών που μεταβάλουν την τιμή του ρεύματος με τρόπο εντελώς ανεξέλεγκτο και ακατανόητο για τους καταναλωτές.

Το Zero δεν είναι το τέλειο τιμολόγιο - εμείς θα το σχεδιάζαμε λίγο διαφορετικό. Ούτε επιδοκιμάζουμε πλήρως τον τρόπο που ο Πάροχος το διαφημίζει. Επίσης δεν προβλέπουμε ότι θα είναι το φθηνότερο στην αγορά - θα περιληφθεί σύντομα άλλωστε στον αλγόριθμο του allazorevma.gr. Η εμπορική του επιτυχία θα είναι ανάλογη του αριθμού των καταναλωτών που, έχοντας πικρή εμπειρία, θα επιλέξουν την διαφάνεια έστω και αν τους στοιχίζει κάτι παραπάνω.

Η καινοτομία της Watt +Volt είναι προς την σωστή κατεύθυνση γιατί τα σωστά σχεδιασμένα τιμολόγια είναι το θεμέλιο της αγοράς - και ειδικότερα η εξοικείωση των καταναλωτών με διαφανή μεταβλητά τιμολόγια.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου