Η λίστα ιστολογίων μου

2/11/21

Τέλος η Ενεργειακή Κρίση - η ΔΕΗ έλυσε το Πρόβλημα!

Το allazorevma.gr, η πρώτη ιστοσελίδα σύγκρισης τιμών ενέργειας στην Ελλάδα, παρακολουθώντας τα τιμολόγια των Παρόχων ρεύματος στα πλαίσια της περιοδικής του τιμοληψίας, ανακάλυψε ότι ένας Πάροχος, ο Δεσπόζων, με το 65% της αγοράς και το 75% των οικιακών μετρητών έλυσε το πρόβλημα της ενεργειακής κρίσης.

Με τιμολόγιο στα 10 λεπτά την κιλοβατώρα σταθερό για 2 χρόνια και με ελάχιστη ποινή πρόωρης αποχώρησης, πουλάει περίπου 57% φθηνότερα από το μέσο εναλλακτικό Πάροχο, που πουλάει στα 23 λεπτά το ίδιο προϊόν. Η διαφορά αυτή των 13 λεπτών είναι πολύ μεγαλύτερη από τα 3 ή 6 λεπτά της κρατικής επιδότησης. 

Το allazorevma.gr, θεώρησε καθήκον του να αναφέρει την ανακάλυψή του με επιστολή στις αρμόδιες αρχές της Πολιτείας - που φαίνεται ότι δεν την είχαν εντοπίσει.   

Αλλιώς θα είχαν φροντίσει να ειδοποιήσουν την Κυβέρνηση ότι το πρόβλημα της ενεργειακής κρίσης λύθηκε. Δεν χρειάζεται καμία επιδότηση (που ίσως έχει αρνητικές συνέπειες στην επιδότηση των Ανανεώσιμων  Πηγών Ενέργειας). Αρκεί τα 7 εκατομμύρια καταναλωτών να επιλέξουν τα γενναιόδωρα τιμολόγια της ΔΕΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου